Портал » Начало форум » Saab кафе » Безделие » Полезно

Напиши нова тема Отговори на тема
Автор Съобщение
 Заглавие: войната по пътищата
МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 11:41 am

Аватар

войната по пътищата или как да се научим да обичаме :) мили шофери и шоферки искам да ви напиша че нито пътищата нито колите нито дъжда вятъра и слънцето са виновни за агресията на хората качили се на своите коне и убиващи невинни по улиците :( само задкормилното устройство има значение и ние трябва ПЪРВО да се научим на уважение към всички да потърсим любовта към хората в себе си и вица е смешен но и тъжен---та купили си нова кола едно семейство сааб-900 и бащата качил сина си да го повози и след като се прибрали майката попитала -е сине как мина разходката а детето отвърнало--много добре мамо испреварихме две телета пет прасета щяхме да згазим и правихме състезание с двама педераси :? за какво говорим тук дами и господа че ние трябва да се научим да уважаваме животните пешеходците велосипедистите автобуси коли и камиони ---въобще абсолютно всички на пътя и да сме готови винаги да им сторим път и да спрем и да ги пропуснем независимо дали имаме предимство или нямаме ---това няма да ви го каже никой инструктор но това е тайната на доброто пилотиране да ОБИЧАШ И УВАЖАВАШ ВСИЧКИ НА ПЪТЯ тогава може да си слагаш бацили и да правиш щуротии и да се наречеш шофьор а иначе си е чиста простащина и ще ви дам пример ЕДНО ДЕТЕ ви искача на пътя и вие го убивате и си казвате аз съм невинен то искочи не можах да спра и съдът дори ще ви оправдае но когато детето искочи на Пешеходна пътека и вие го сгазите и убиете то тогава ще се каже че сте виновни и ще ви накажат АМИ СЕГА кажете ми каква е разликата вие УБИВАТЕ едно малко и невинно дете което не е чувало за правилник за движение и което се е затичало в детското си безгрижие и ще ви кажа разлика НЯМА и в двата слачая правим УБИЙСТВО и сме виновни

Върнете се в началото  

Заглавие: Re: войната по пътищата
МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 11:46 am

Аватар

готов съм да философствам още доста стига да иска някой да чете :D

Върнете се в началото  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 8:40 am

Аватар

за съжаление войната продължава с пълна пара и ето в Пловдив в елитното село Марково което е пловдивското бояна загина момченце на шест години пред очите на майка си.Защо ви е този форум и бацилите бе хора и защо всички форуми не се вдигнат и не смажат корупцията в КАТ --това е пътя за спиране на убийствата.Мир и покой на всички загинали от нашето безхаберие.
http://news.ibox.bg/news/id_494134586 прочете мили хора ПРИЧИНИТЕ СЕ ИЗЕСНЯВАТ---пише в статията---детето пресича пешеходна пътека заедно с майка си СЛЕД КАТО ДРУГ ИМ Е СПРЯЛ И ПОЗВОЛИЛ ДА ПРЕСЕКАТ но състезателя с буса испреварва и убива та за тази корупция говоря и ще пиша и се надявам че един ще ме послуша и ще спаси живот.Благодаря.

Последна промяна OLI на Вто Дек 15, 2009 10:13 am, променена общо 1 път
Съединяване на мнения

Върнете се в началото  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:38 am

Аватар
saab-club.com member
saab-club.com member

Автомобил: 9-5 2007 2.0t, 9-3 2007 1.8t
Благо, за съжаление каквото и да си говорим тука, жертви на пътя винаги ще има, просто това е статистически факт. Когато тонове метал се движат с висока скорост, рано или късно нещо се обърква. Дали ще е поради идиотщината на някой или поради кофти стечение на обстоятелствата няма особено значение. Както се казва - така е било писано. Никой не е застрахован. И аз съм се хващал на моменти че съм се разсеял и ако точно тогава нещо изскочи - край! Това е риска който всеки от нас поема всеки път когато седне зад волана. Колкото до корупцията в КАТ, аз отдавна съм и обявил война и катаджия от мен пари не е видял от години насам. И няма и да видят...

Върнете се в началото  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 2:31 pm

Аватар

Колкото до корупцията в КАТ, аз отдавна съм и обявил война и катаджия от мен пари не е видял от години насам. И няма и да видят...ами точно за това пиша и за журналистите горките те не знаят какво и защо го пишат иска ми се всички да водим война с кат щом не си вършат работата а само дебнат да .....

Върнете се в началото  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:34 pm

Аватар
Just Married
Just Married

Автомобил: 9-5 LeGo Deviltune, Mini Cooper S
Аз също не давам! Може да споря, но пари не давам! Даже почнах да им посочвам нарушения! Ако стане някое такова пред мен, отивам директно при най-близкия катаджия и го питам дали е видял нарушението, или това не е негова работа?! Аз съм съгласен и протести да правим, и походи с благородна цел, ако това ми гарантира, че няма някой келеш да ме прегази/блъсне, докато се опитва да стигне по-бързо до кафенето!

Върнете се в началото  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 11:34 am

Автомобил: Saab
Войната е неизбежна, просто колкото по-малко хора се включват в нея - толкова по-добре.

Homepage
New MLM companies
Play online chess
Барби игри

Върнете се в началото  

Препоръчваме Ви:   

Портал » Начало форум » Saab кафе » Безделие » Полезно

Напиши нова тема Отговори на тема